Η εταιρία μας Unicare Hearing Mov. Ε.Π.Ε. είναι μια δυναμική & ευέλικτη εταιρεία με βασικό αντικείμενο την επιλογή & εφαρμογή ακουστικών βαρηκοΐας, οστεόφωνων, in-ear monitors για μουσικούς & συναφή ειδη γύρω από την ακοή και την ομιλία.

Με σταθερή παρουσία από το 1974, παρέχουμε λύσεις σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής & ομιλίας, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες με ποιοτικά & απολύτως πιστοποιημένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

  • Με διαρκή εκπαίδευση των συνεργατών μας & συνεργασία με τους μεγαλύτερους & ποιοτικότερους κατασκευαστικούς οίκους Ευρώπης & Αμερικής,
  • Με τεχνογνωσία που μας οδηγεί σε αποτελέσματα άρτια, 
  • Με εξοπλισμό σταθερό & φορητό που μας δίνει τη δυνατότητα ακριβέστατων μετρήσεων & ρυθμίσεων ακόμη & στις επισκέψεις κατ'οίκον, 
  • Με εξουσιοδοτημένο εργαστήριο επισκευών & δυνατότητα αποκατάστασης βλάβης οποιασδήποτε μάρκας ακουστικού,
  • Με φιλική εξυπηρέτηση πριν & μετά την αγορά του προϊόντος, 
  • Με προσιτές τιμές...

η Unicare Hearing Mov. ΕΠΕ προσφέρει τις ενδεδειγμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών της, διατηρώντας το ανθρώπινο πρόσωπο που τη διέκρινε σε όλα τα χρόνια της έως τώρα λειτουργίας της.

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της UNITRON, ΒΗΜ, ULTIMATEEARS και distributors άλλων εταιρειών, η εταιρεία μας παρέχει σε καταστήματα και συνεργάτες χονδρικής, συμβουλευτική και τεχνολογική υποστήριξη με σκοπό την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη.

Η εμπιστοσύνη και η επαναλαμβανόμενη προτίμηση των ήδη 8000 πανελλαδικά πελατών λιανικής μας, μας προδιαθέτει να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, αυξάνοντας το προσδόκιμο αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.